HTML

Újabb lapok életemből

Eredeti: Gabinak, ha már a párom lesz. Vagy bárkinek, ha már nem aktuális... Update: Lapok életemből. Már nem üzenet, csak jegyzet. @Gabi: hogy nem üzenet, attól még olvashatod :)

Friss topikok

Linkblog

Lapozgatva...

2010.04.03. 14:30 zfuly

Igen, teljes tudathasadásban lapozgatom még a love.hu-t.
Talán már nem is tudathasadás, inkább csak (feszültség)levezetés. Megértem Jucót! :)

Csoda szövegeket képesek írni, idézni egyesek.

Ezt itt például:

"Egy lényeges dologra felhívom a figyelmedet. Szeretni csak fölfelé lehet. Nem lefelé, csakis fölfelé.
Senkit sem szeretünk azért, mert buta, gonosz, aljas, csúnya, büdös, kellemetlen, gyenge, gyáva - hanem azért, mert okos, jó, szép, kellemes, erős, bátor. Még akkor is, ha nem ilyen - ha szeretjük, belelátjuk vagy beleképzeljük mindezeket az értékeket. Ha azt mondod: "olyannak szeretlek, amilyen vagy", nem igaz! Mert ha valóban szeretsz, többnek látsz, mint amilyen vagyok. Ha szeretsz valakit, fölfelé nézel rá, minőségileg többnek látod. Mai kifejezéssel azt mondhatnánk, hogy a szeretet nem objektíven lát. Aki szeret, az nem a szemével, hanem a szívével lát."

"Szívvel látni nem azt jelenti, hogy nem látom a hibáidat, esendőségeidet, néha még a legtaszítóbb, legmegvetendőbb tulajdonságaidat is. Nem azt, hogy nem látom meg a gonoszságodat, amitől, mint minden ember, te sem tudtál vagy nem akartál megszabadulni - hanem azt, hogy mindezeknél följebb is nézek benned, és tudom, hogy több vagy, mint a démonaid!"

Avagy ezt is:

Milyen a jó nő?

Az erotika elsődleges kérdése a kivel, és nem a hogyan.
Fontos persze a hogyan is, de figyeltél???... elsődleges.., utána rögtön ott van a másodlagos is, persze!!!

Ha egy nő azt szeretné, hogy a ffiak megforduljanak utána az utcán, akkor szexis ruhákba bújik, kipakolja, amije van, vadítóra festi magát - és ezzel nagyon megnehezíti, hogy vki érzékelje erotikus kisugárzását. Amit a ffiak érzékelni fognak ugyanis, az a hús, ami a szexuális fantáziájukat fogja beindítani. A személy, ami az erotikus vágy lényege, nem tud kibontakozni, teljesen háttérbe szorul. 
A szexuális fantázia személytől független. 
Egy fedetlen női kebel látványa egyből beindítja, ami nem nagy művészet, hiszen olyan, mintha megnyomnának egy gombot a ffi agyában. Az igazán nagy művészet azt elérni, hogy a kiválasztott ffi csak és kizárólag azt az egy nőt kívánja!

Az erotikus vágy nem azonos a szerelemmel, nem vmi éteri vágyakozásról van szó, hanem nagyon is testiről, csak itt az a fontos, hogy kire irányul a vágy és nem az, hogy mire. Ez esetben nem úgy működik, hogy egy ffi ránéz a nőre, és eszébe jut a szex, hanem úgy, hogy a ffinak eszébe jut a szex, és arra az egy nőre gondol  

És hogy mi az az erotikus kisugárzás, ami minden nő álma, ami több, mint szexis cuccok egymásra halmozása? Nos, amit egy ffi egy nő erotikus kisugárzásaként él meg, az nem más, mint azután a konkrét nő utáni elfojtott vágyakozás. 
Erotikus kisugárzása csak annak a nőnek lehet, akit az elérhetetlenség illata leng körül. Akivel kapcsolatban nem engedünk szabad teret szexuális fantáziánknak. Egy ilyen nő nem kínálja fel olcsón a testét még a szemnek sem (hiszen a primer szexuális vágy mindig elnyomja a sokkal kifinomultabb erotikus kisugárzást.)
Persze ehhez kell a ffi is, aki ha pusztán ösztönlény, akkor nincsenek receptorai az erotikus kisugárzásra.  

 És még:
Örömöm sokszorozódjék a te örömödben.
Hiányosságom váljék jósággá benned.
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács:
igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.
Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.
(W.S.)

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása