HTML

Újabb lapok életemből

Eredeti: Gabinak, ha már a párom lesz. Vagy bárkinek, ha már nem aktuális... Update: Lapok életemből. Már nem üzenet, csak jegyzet. @Gabi: hogy nem üzenet, attól még olvashatod :)

Friss topikok

Linkblog

Lelemény

2010.10.03. 01:55 zfuly

A neten leltem.

Aki szeret, annak hallgasd meg gondját baját, mert könnyen lehet, hogy meg hallgatja más. Aki szeret azzal sose légy morc, goromba, mert könnyen lehet, hogy rá mosolyog más... Aki szeret, szeresd, s öleld meg naponta, mert könnyen meglehet, hogy megöleli más.

És akkor hidd el, nem Ő a hibás. Vannak pillanatok, mikor szeretnék szépen elköszönni, azután közönnyé kövülni, majd a követ porrá zúzni és szélnek ereszteni. Ezt kellene tenni, de ő nem hagyja, én meg hagyom, hogy ne hagyja...

Ha tudnád, hogy ezek az utolsó percek, hogy láthasd, azt mondanád SZERETLEK, és nem tennéd hozzá ostobán "hiszen tudod"...

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása